Kvalitet

Taffel skal være Taffel, og vi garanterer naturligvis for indholdet i vores poser. Vi steger vores snacks i solsikkeolie, og det stiller ekstra nøje krav til holdbarheden. Derfor har vi valgt kvalitetsposer, der bliver hermetisk lukkede for at sikre, at Taffel beholder friskheden og den gode smag.

Det begynder med råvaren

Det begynder med råvaren

Lige siden 1959 har kartoflen været den vigtigste råvare hos Taffel. Men en kartoffel er ikke bare en kartoffel. Taffels kartofler kommer fra vores ca. 50 dygtige avlere, der dyrker de bedste sorter til kartoffelchips - Saturna og Lady Rosetta. I disse to sorter er stivelsen og sukkerindholdet perfekt til chips. Vores avlere leverer direkte til Taffel. Kartoflerne bliver nøje gennemgået og vi udvælger naturligvis kun de bedste.

Kun naturlige ingredienser

Naturlige ingredienser

Vi bestræber os på at bruge naturlige ingredienser i vores produktion. Det gælder hele vejen igennem fremstillingen, men det er værd at fremhæve, at vi udelukkende anvender solsikkeolie af den bedste kvalitet til at stege vores chips. Solsikkeolie er et sundere alternativ, der primært består af enkelt- og flerumættede fedtsyrer og samtidig forstærker råvarernes og krydderiernes smag.

Det begynder med råvaren

Produktion

På vores fabrik i Sverige bliver kartoflerne nøje udvalgt, og derefter vasket, og skåret i skiver. Derefter bliver de friteret i solsikkeolie, der er sundere end andre olier. Til sidst krydrer vi med salt -og krydderier i nogle smagsvarianter.

Sådan bliver Taffel Chips til