Taffel deltager i ”ofte god efter” datomærkningsinitiativ!

Over halvdelen af europæiske forbrugere kender ikke forskellen mellem ”sidste anvendelsesdato” og ”bedst før” datomærkningerne.

Denne forvirring forårsager, at alt for meget god mad bliver smidt ud, da mange er bange for at spise mad som er gået på ”bedst før ”-datoen. Det er endda estimeret, at 10% af al madspild skyldes forvirring omkring datomærkning!

Det problem vil vi hos Taffel gerne gøre noget ved. Derfor har vi valgt at tage del i Too Good To Go’s datomærkningsinitiativ, hvor forbrugere (ved hjælp af et lille mærkat) opfordres til at bruge sanserne til at vurdere om maden stadig er god - i stedet for blindt at stole på ”bedst før”-datoen. Maden er nemlig ”bedst før”, men ”ofte god efter”.

Vi har valgt at sætte ”ofte god efter” mærkatet på vores Taffel Original og Taffel Barbecue chips til en start. Og vi arbejder løbende på at få implementeret mærkatet på vores andre produkter.

Du kan læse meget mere om initiativet på www.oftegodefter.dk.

Norgaard Mikkelsen